Olvasási idő: 1 perc


A Masterplast fontosnak tartja, hogy a fiatal játékosok a jelenlegi pandémiás időszakban is izgalmas kihívásokkal szembesüljenek, mégpedig szervezett keretek között. Hiszünk benne, hogy az otthoni bezártság csak felerősítette a kompetitív hozzáállást, most mindenki megmutathatja a Fortinite skilljeit!

Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai építőanyag gyártók közül elsőként mi vállalunk komolyabb szerepet  egy fiataloknak szóló online aktivitásban​.
Bár a cégcsoport egy híján negyed évszázados, még mindig fiatalos lendülettel készíti a környezetvédelem jegyében épületeink fontos alapanyagait, mint például az EPS polisztirol lapokat (ismertebb nevén: hungarocell). Ez a hőszigetelő rendszerek, így a környezetbarát konstrukciók egyik alapterméke. 

 

 

Mi köze a hőszigetelésnek a gamer kultúrához? 

Az első és legfontosabb, hogy a hőszigetelés nagyban segíti a környezetvédelemet, hiszen segít a háztartások optimális klímájának beállításában. Ez többek között hozzájárul a feleslegesen elégetett fosszilis fűtőanyagok csökkentéséhez. Így alakulhat ki egy energiahatékony és kényelmes lakókörnyezet, ahol a gamer PC vagy konzol energiafogyasztása már nem jelenthet akkora terhet. A megspórolt rezsikiadások helyett pedig mindenki választhat akár egy hőn áhított játékot is a jövőben…

 

 


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.