Blog

Hőtükör fólia alkalmazása: tudnivalók és lehetőségek

A hőtükör fólia alkalmazása a fűtési rendszer fontos része, elsősorban párazárási képessége miatt, védve ezáltal a hőszigetelést a belső térben.

Dryvitozás, dryvit szigetelés szakszerű lépései

A dryvit szigetelés során számos szempontra szükséges figyelni a szakszerű eredményhez. Dryvitozás lépésről lépésre, avagy a dryvit hőszigetelés alapjai.

A csempézés menete, lépései és egyéb fontos tudnivalók

A csempézés akár önállóan is elvégezhető folyamat. Fontos azonban, hogy betartsuk az alapszabályokat. Íme a csemperagasztás lépései.

Kőzetgyapot szigetelés felrakása házilag vagy szakemberrel

A kőzetgyapot szigetelés felrakása hosszú távú elköteleződés. A kivitelezés ezért nagyon fontos. Gondos odafigyeléssel és jártassággal elvégezhetjük házilag, de érdemes szakértőkre bízni a munkát. Nézzük, mit érdemes tud...

Gipszkarton festése diszperzittel lépésről lépésre

A gipszkarton festése valójában nem olyan bonyolult folyamat. Érdemes odafigyelni azonban néhány szakmai szempontra, mielőtt belevágunk a munkába. Így akár házilag is elvégezhető a munka. Nézzük a legfontosabb tudnivalók...

A hungarocell, a grafit vagy a kőzetgyapot hőszigetelés a legjobb döntés?

A homlokzati hőszigetelés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Az viszont gyakran felmerülő kérdésnek számít, hogy maga a szigetelés milyen anyagból készüljön. A cikk ebben a kérdésben nyújt segítséget.