Gyártóbázis KÁL – Magyarország

A Masterplast csoport első gyártóbázisán 2005-ben kezdődött meg a termelés. A habosított polietilén és szárazépítészeti profilok gyártását ellátó üzemegységekben ISO9001 és ISO14001 TÜV minőségbiztosítás mellett működik a termelés. A kapacitásnövelési és technológiai fejlesztések mellett az európai munkakörülmények biztosítására is nagy hangsúlyt fektetünk, aminek köszönhetően ma már közel 100 munkatársunk dolgozik a telephelyen.

Káli gyártóbázis

 

 

Zárt cellás, habosított polietilén habfólia termékek gyártását végezzük modern technológiával.
Termékeinket jellemzően 2 nagy iparág használja, az építőipar és a csomagolóipar.

 

 

Építőipari felhasználású ISOFOAM termékeink elsősorban padlóalátétként aljzatkiegyenlítési, valamint hő-és hangszigetlelési feladatokat látnak el. A „peremszegélynek” nevezett különböző szélességű és jellemzően 5-10mm vastag habcsíkokat az aljzat és a fal között dilatációs és hőszigetelő csíkként használják.


A Masterplast csoport építőipari tapasztalatát és tudását felhasználva kiterjedt piaci jelenlétet sikerült kialakítani. Termékeink Bulgáriától Svédországig illetve Portugáliától Ukrajnáig válnak az otthonok, irodák, iskolák és egyéb épületek szerves részévé. Hivatásunk alappillére, hogy olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, amely mind termékminőségben, mind hozzáadott értékben teljesítik partnereink elvárásait.

 

 

A csomagolóipar részére elsősorban vékony habokat (<2mm) és különböző vastagságú és sűrűségű habtáblákat értékesítünk, amelyeket további feldolgozást (konfekcionálást) követően kerülnek el a végső felhasználókhoz.


Csomagolóipari partnereinken keresztül termékeink számos cég termékéhez szolgálnak csomagolásul, vagy gyártásközi csomagolásként járulnak hozzá a végtermék magas minőségéhez.


A csomagolóiparban is igyekszünk a folyamatosan változó és igen magas minőségi elvárásoknak megfelelni. Arra törekszünk, hogy termékeink folyamatos fejlesztésével és szolgáltatási minőségünk javításával megbízható beszállítójává váljunk európai partnereinknek.

 

 

A Masterplast csoport forgalmában jelentős szerepet játszó szárazépítészeti profilok termékellátását, teljes méret és típusválasztékkal, állandó minőségben és megnövelt kapacitással látjuk el Káli üzemünk termeléséből. Szárazépítészeti profil termékeink a harmonizált európai szabványnak megfelelnek, CE jellel rendelkeznek, valamint a magyar A-256/2015 Nemzeti Műszaki Értékelésben vizsgált tűzvédelmi és zajvédelmi követelményeknek is mindenben megfelelnek.