Siker a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogató kampányban

Olvasási idő: 1 perc


A Magyar Gyermekmentő Alapítvány az ország 7. legtöbb adó 1%-os felajánlást gyűjtő közhasznú alapítványa lett!

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány a befolyt összeget alaptevékenységeinek biztosítására, orvosi eszközök és oktatási kellékek vásárlásra, valamint a Balatonlellén épülő gyermekmentő állomás munkálatainak finanszírozására fordítja.

 

A Masterplast a Magyar Gyermekmentő Alapítvány fő támogatójaként marketing csapatával koordinálta és partnereivel közösen mintegy 7 millió forint összértékű marketing támogatással segítette a kampányt.

 

Ezúton köszönjük a Demján Sándor Alapítványnak, hogy a West End bevásárlóközpontban helyet biztosított a kampány hirdetéseinek. Köszönjük a Göfe Dekoráció Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-nek a kiváló minőségben gyártott hirdetési anyagokat. Köszönjük a Sales&More és Tibor Végvári szakmai támogatását a közösségi média felületeken folytatott kommunikációban. Köszönjük József Attila Kovács és az MGROUP Kft. csapatának támogatását a kampány videós anyagainak elkészítésében. Valamint köszönjük az Inda Media Csoportnak a nagyon kedvezményes árú hirdetési lehetőségekért.

 


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.