Partnereink üzletének szolgálatában

Üzleti filozófiánk a folyamatos fejlesztés, a vevőközpontú szemlélet és a gondosan ápolt partnerkapcsolatok harmonikus egysége.

Mit kínálunk partnereinknek?

A több mint 25 éves múltra visszatekintő Masterplast értékeit és hagyományait folytatva hosszútávon segíti partnereit a sikeresebb üzleti működéshez, melynek alapja az állandó minőség biztosítása a teljes termékszortimentben és szolgáltatási csomagban.

Széles termékválaszték

5 termékkategóriában, 25 termékcsoportban 2000 terméket kínálunk. Kínálatunkat a jó ár/érték arány, az állandó minőség, és a könnyű értékesíthetőség jellemzi. Saját márkás termékeink jó ismertségnek örvendenek a hazai építőanyag piacon és a professzionális felhasználók táborában is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert.

Rugalmas logisztikai megoldások

Elkötelezett gépkocsivezető csapatunk tagjait már jól ismerik partnereink, akik a fuvarszervezéssel, készletgazdálkodással és raktározással közös munkájuk során ezer és ezer alkalommal bizonyították már: a Masterplast logisztika több, mint szállítás. Büszkék vagyunk rá, hogy több mint 25 év kitartó munkájával a Masterplast logisztikai szolgáltatásai komoly elismertséget vívtak ki maguknak partnereink szemében. Rugalmas szállítási megoldásokkal és a termékek azonnali rendelkezésre állásával partnereinket a gyorsabb készletforgás és optimális készletszintek eléréséhez segítjük.

Gyártói háttér

A Masterplast Hungária Kft. mára döntően a Masterplast Csoport saját gyártó üzemeiből fedezi termékhátterét, biztosítva az állandó minőséget és stabil ellátást partnerei számára. CE jeles, minősített termékeink az európai minőségi követelményeknek mindenben megfelelnek.
Tudjon meg többet gyártásunkról!

Személyre szabott értékesítési rendszer

Tapasztalt értékesítési csapatunk, országos lefedettséggel van jelen a piacon. Minőségi személyes kapcsolatok mentén támogatjuk partnereinket a hétköznapok üzleti és szakmai kihívásaiban. Képviselőinket folyamatos képzésekkel fejlesztjük, akik széles körű piaci ismeretekkel rendelkezve valódi szakértői segítséget nyújtanak partnereinknek. Hosszútávon sikeres partnerkapcsolataink napi működéséhez segítőkész vevőszolgálati csapatunk rugalmassággal és gyorsasággal járul hozzá.