Műszaki és termékismereti oktatásokkal segítjük partnereinket

Olvasási idő: 2 perc


Rohanó, gyorsan változó világunkban fontos, hogy naprakész termékismeretekkel és műszaki tudással rendelkezzenek az építőiparban tevékenykedők. Partnereinkkel közösen olyan oktatási napokat szerveztünk, illetve partnereink által szervezett szakmai napokon vettünk részt, ahol a munkatársaknak és a vásárló kivitelező szakembereknek mutathattuk be a legújabb termékmegoldásokat és beépítési módokat.   Deák Szabolcs műszaki szaktanácsadó kollégánk nagy érdeklődésről számolt be […]

Rohanó, gyorsan változó világunkban fontos, hogy naprakész termékismeretekkel és műszaki tudással rendelkezzenek az építőiparban tevékenykedők. Partnereinkkel közösen olyan oktatási napokat szerveztünk, illetve partnereink által szervezett szakmai napokon vettünk részt, ahol a munkatársaknak és a vásárló kivitelező szakembereknek mutathattuk be a legújabb termékmegoldásokat és beépítési módokat.

 

Deák Szabolcs műszaki szaktanácsadó kollégánk nagy érdeklődésről számolt be a megjelentek részéről. Főként a homlokzati hőszigetelő rendszerek, szárazépítészeti rendszerek és tetőfóliákkal kapcsolatos előadásokon az idei évben már, több, mint 70 értékesítő és kivitelező szakember vett részt.

 

 

 

„A versenyképességünk fenntartása érdekében fontosnak tartom, hogy a munkatársaink szakértő szintet képviseljenek az általunk forgalmazott termékek ismeretében és a felhasználással kapcsolatban is tudjunk segítséget nyújtani vásárlóink számára. Hagyományos évindító szakmai rendezvényünkön a nálunk vásárló kivitelező szakemberek is nagy számban vesznek részt, aminek természetesen nagyon örülünk, hiszen ez az alkalom a hosszútávú partnerkapcsolataink ápolásához is sokat hozzáad.” tette hozzá Licskai Anikó a kapuvári Licskai Beton-Építőanyag Telep vezetője

 


Kérje ön is szaktanácsadónk segítségét munkatársai és kivitelező partnerei szakismereti fejlesztéséhez!

 

Területi képviselő kollégáink közvetlen segítséget nyújtanak a szervezésben.


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.