Olvasási idő: 2 perc


2019.04.08. Ötödik alkalommal került megrendezésre Székesfehérváron a megyei állásbörze. A Masterplast központi HR csapatával képviseltette magát a rendezvényen, ahol a leendő új munkavállalóink ismerkedhettek vállalatunkkal és állás ajánlatainkkal. Fejér megye legnagyobb állásbörze rendezvényének 35 kiállítója között a megye legnagyobb iparvállalatai mellett, a közintézmények és szolgáltató területek képviselői is szerepeltek.   Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap […]

2019.04.08. Ötödik alkalommal került megrendezésre Székesfehérváron a megyei állásbörze. A Masterplast központi HR csapatával képviseltette magát a rendezvényen, ahol a leendő új munkavállalóink ismerkedhettek vállalatunkkal és állás ajánlatainkkal.

Fejér megye legnagyobb állásbörze rendezvényének 35 kiállítója között a megye legnagyobb iparvállalatai mellett, a közintézmények és szolgáltató területek képviselői is szerepeltek.

 

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

 

A rendezvényen vállalatunkat bemutató anyagokkal és aktuális állásajánlatokkal várta az érdeklődőket HR csapatunk, Wrhovina Nikolett, Sasgodó Erika és Farkas Éva. Nagy örömünkre a látogatók egyik kedvenc helyszíne a Masterplast standja volt, ahol kolléganőink részletes tájékoztatással és kis ajándékokkal fogadták az érkezőket.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Masterplast csapata egy nagy és összetartó család, aminek a kollégáink többsége már jó ideje megbecsült tagja. Vállalatunk dinamikus fejlődése azonban megkívánja, hogy olyan tehetséges és érvényesülni vágyó munkatársakkal bővítsük csapatunkat, akik európai színvonalú munkahelyen, biztos vállalati háttér mellett hosszútávon tervezik karrierjüket. Az ilyen események lehetőséget teremtenek számunkra, hogy találkozzunk jövőbeni munkavállalóinkkal, bemutathassuk vállalatunkat és ajánlatainkat.”-tette hozzá Wrhovina Nikolett a Masterplast csoport HR vezetője.

 

HR csapatunk: Farkas Éva, Wrhovina Nikolett és Sasgodó Erika

Fotó: Masterplast


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.