Parádés magyar kezdés a Minifutball VB-n

Olvasási idő: 2 perc


Lendületesen kezdte az Ausztráliában zajló Minifutball Világbajnokságot a magyar válogatott. Hazánk legjobb kispályás focistái a csoportmérkőzéseken hibátlan produkciót mutattak be, és mindhárom eddigi mérkőzést követően győztesen hagyhatták el a játékteret.

Az első három találkozón 23 góllal terhelték az ellenfelek kapuját, mialatt mindössze 2 gólt kaptak.

A magyar válogatott eddig lejátszott mérkőzéseinek eredményei:

Magyarország 4 – Szaúd-Arábia 2

Magyarország 9 – Anglia 0

Magyarország 10 – Afganisztán 0

A világbajnoksággal kapcsolatban további részletek elérhetők a www.minifoci.hu és a https://en.wikipedia.org/wiki/2019_WMF_World_Cup oldalakon.

 

A 32 csapatos torna a minifoci történetének 3. világbajnoksága. A két évenként megrendezésre kerülő esemény világbajnoki címvédője Csehország válogatottja, akik jelenleg is vezetik az európai ranglistát. Az európai ranglistán jelenleg a 6. helyen álló magyar csapat eddigi legjobb eredménye negyeddöntős szereplés volt 2017-ben, ahol a legjobb négy közé kerülésért vívott kiélezett mérkőzésen a későbbi győztes búcsúztatta a magyar csapatot.

 

“Az alapvető célunkat teljesítettük, a csoportból továbbjutottunk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Szaúd-Arábia kivételével egyik csapat sem izzasztott meg minket. Nyilván koncentrált, jó játékkal tudtunk ilyen szép eredményt elérni, de az igazi világbajnokság az most kezdődik majd számunkra kedden(10.08.) a kieséses szakasszal. Ott már jóval komolyabb ellenfelek várnak ránk.”-nyilatkozta az utolsó csoportmérkőzést követően Nagy Lajos, a Magyar Minifutball Válogatott szövetségi kapitánya.

 

Az ausztráliai Perth-ben október 1. és október 11. között zajló tornára lelkes szurkolók is elkísérték a csapatot, ahol minden mérkőzésen hallhatók az ismert magyar szurkolói rigmusok, igazi futball atmoszférát teremtve a válogatott játékosai számára. A magyar csapat szereplését az M4 Sport tv csatorna élő közvetítéseiben követhetik nyomon az érdeklődők.

 

A magyar válogatott következő mérkőzését már a legjobb 8 közé jutásért Kolumbia ellen vívja 10.08. kedden, magyar idő szerint 7.00-tól, a meccset élőben közvetíti az M4 Sport.

 

Magyarország – Kolumbia

 

A Masterplast büszke fő támogatója a Magyar Minifutball Válogatottnak, mely hazánk és sportolóink jó hírét öregbíti a világban sportszerű és eredményes játékával.

Partnereink tippelhetnek is a válogatott mérkőzéseire, kattintson a további részletekért

Szurkoljanak és játsszanak velünk!


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.