Tovább menetel a magyar minifoci válogatott

Olvasási idő: 1 perc


Az Ausztráliában zajló minifutball világbajnokság egyenes kieséses szakaszának első körében a magyar válogatott lehengerlő játékkal 22-0 arányú győzelmet aratott Kolumbia felett és magabiztosan jutott a torna legjobb nyolc csapata közé.

Ez volt a 2019-es torna legnagyobb különbségű győzelme. A WMF világbajnokságok történetében ez volt a harmadik legnagyobb kiütés. A 2015-ös viadalon India előbb Németországtól kikapott 29–1-re, majd Mexikótól 33–0-s vereséget szenvedett. Szerdán a legjobb nyolc között Ukrajnával csapunk össze, amely Ghána ellen 8–0-ra nyert az egyenes kieséses szakasz első fordulójában.

 

 

MINIFUTBALL VILÁGBAJNOKSÁG, PERTH, Langely Park

NYOLCADDÖNTŐ

Magyarország–Kolumbia 22–0 (10–0)

Gólszerzők: ⚽️ Barabás (6), Seregy (4), Ladányi (3), Sós (2), Suscsák (3), Égető, Tornyai, Fritz (2)

 

A magyar válogatott következő mérkőzését már a legjobb 4 közé jutásért vívja Ukrajna csapatával, amelyet 10.09. szerdán, magyar idő szerint várhatóan 10.00-tól kezdenek, a meccset élőben közvetíti az M4 Sport.

 

Magyarország – Ukrajna

 

A Masterplast büszke fő támogatója a Magyar Minifutball Válogatottnak, mely hazánk és sportolóink jó hírét öregbíti a világban sportszerű és eredményes játékával.

 

Partnereink a mérkőzés kezdő sípszójáig tippelhetnek is a válogatott mérkőzéseire, kattintson a további részletekért

Szurkoljanak és játsszanak velünk!


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.