Már a legjobb 4 között a magyar minifutball válogatott

Olvasási idő: 2 perc


Történelmi sikert ért el a magyar minifoci válogatott, miután kiélezett mérkőzésen -de végig magabiztos játékot nyújtva 3 góllal múlta felül az ukrán csapatot, és első alkalommal jutott WMF világbajnokságon a torna legjobb 4 gárdája közé.

A magyar játékosok nagyon tudatosan és fegyelmezetten futballoztak, kapott gól nélkül hozták le a találkozót. A jól megválasztott taktikának és a koncentrált játékosoknak köszönhetően nem volt kérdéses, hogy ki jut tovább a párharcból.

 

Magyarország 3 – 0 Ukrajna

 

A magyar csapat góljait ⚽️ Seregy, Gregus és Kovács szerezték.

 

A lelkes magyar csapat hozzáállásával és eredményeivel napról napra növeli támogatói táborát. Az ausztráliai Perthben zajló viadalon a kint élő magyarok is felfigyeltek a válogatott szereplésére és egyre nagyobb számban látogatják a mérkőzéseket.

 

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Tajti Bence, Sikur Lajos

Mezőnyjátékosok: Mezőfalvi Loránd, Horváth Zsolt, Gregus Richárd, Barabás Miklós, Kovács Gergely, Fülöp Viktor, Seregy Tamás, Sós Márkó, Fritz Attila, Égető Márk, Tornyai Viktor, Ladányi Dávid, Suscsák Máté

Szövetségi edző: Nagy Lajos

 

UPDATE!

A Magyar Minifutball Válogatott a döntőbe jutásért Brazília csapatával méri össze erejét. A mérkőzés holnap (10.10.) magyar idő szerint 11:00-kor kezdődik. A meccset az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

 

A Masterplast büszke fő támogatója a Magyar Minifutball Válogatottnak, mely hazánk és sportolóink jó hírét öregbíti a világban sportszerű és eredményes játékával.

 

Partnereink a mérkőzés kezdő sípszójáig tippelhetnek is a válogatott mérkőzéseire, kattintson a további részletekért

Szurkoljanak és játsszanak velünk!


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.