Bronzéremért játszhat a magyar válogatott – FRISSÍTVE

Olvasási idő: 2 perc


Bár megszerezte a vezetést a minifutball világbajnokság elődöntőjében a magyar minifoci válogatott, még sem sikerült újabb a bravúrt elérnie az Ausztráliában zajló tornán. Küzdelmes mérkőzést követően Brazília csapata technikás és kombinatív játékával megállította a mieinket.

Az első félidőben egy védelmi hiba kihasználásával szerezte meg a vezetést a magyar csapat és a játékrész végéig sikerült is megőriznie előnyét. A második félidőben aztán a brazilok nyomás alá helyezték a kapunkat és egy szerencsétlen öngóllal nem csak kiegyenlítettek, de pár perc múlva a torna egyik legszebb góljával meg is fordították a mérkőzést és megérdemelt győzelmet aratva jutottak a döntőbe. A magyar játékosok derekasan helyt álltak, becsülettel küzdöttek, de a mai napon nem sikerült az újabb győzelmet megszerezni.

 

Magyarország 1:2 Brazília

 

 

A legjobb négy közé jutással történelmi sikert elérő magyar minifoci válogatott holnap (10.11) a bronzéremért vívott mérkőzéssel vigasztalódhat. A bronzmeccsen a másik elődöntő, a Mexikó – Románia mérkőzés vesztesével találkozik majd a magyar csapat. A mérkőzést kezdési időpontját később közlik a szervezők, a meccset az M4 Sport csatorna várhatóan élőben közvetíti.

 

UPDATE!

 

A Magyar Minifutball Válogatott a bronzéremért Románia csapata ellenében száll ringbe. A klasszikus rangadót ma (10.11.) magyar idő szerint 11:00 kezdettel játsszák a csapatok. A meccset az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

 

 

A Masterplast büszke fő támogatója a Magyar Minifutball Válogatottnak, mely hazánk és sportolóink jó hírét öregbíti a világban sportszerű és eredményes játékával.

 

Partnereink a mérkőzés kezdő sípszójáig tippelhetnek is a válogatott mérkőzéseire, kattintson a további részletekért

Szurkoljanak és játsszanak velünk!


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.