Klasszikus rangadó a világbajnoki bronzért

Olvasási idő: 1 perc


Kialakult az Ausztráliában zajló 3. Minifutball világbajnokság bronzmérkőzésének párharca. A magyar válogatott ellenfele a román csapat lesz, így igazi klasszikus rangadóval zárhatják a mieink a tornát.

Mint ismeretes a magyarokat a brazilok ütötték el a döntőbe jutástól. A másik ágon a románok hosszabbítás után kaptak ki 2-1 arányban a legutóbbi világbajnokságon is döntős Mexikó válogatottjától.

 

 

Ez a párosítás minden sportpályán és sportágban presztízs értékkel bír, természetesen ebben az esetben sincs ez másképp. Minden bizonnyal parázs mérkőzésre lehet számítani a bronz csatában, ahol a csapatok hasonló játékerőt képviselnek, és mindkét csapat számára csak a győzelem az elfogadható. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar csapat mindent belead majd a siker érdekében és szurkolunk a torna sikeres lezárásáért. Hajrá Magyarok!

 

A meccset ma (10.11.) magyar idő szerint 11.00. kezdettel az M4 Sport csatorna élő közvetítésében lehet látni.

 

 

A Masterplast büszke fő támogatója a Magyar Minifutball Válogatottnak, mely hazánk és sportolóink jó hírét öregbíti a világban sportszerű és eredményes játékával.

 

Partnereink a mérkőzés kezdő sípszójáig tippelhetnek is a válogatott mérkőzéseire, kattintson a további részletekért

Szurkoljanak és játsszanak velünk!


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.