Óriási csatát követően 4. lett a magyar csapat a Minifoci VB-n

Olvasási idő: 2 perc


A vártnak megfelelően szikrázó összecsapást hozott a Magyarország-Románia találkozó az Ausztráliában zajló Minifutball világbajnokság bronzmeccsén.

Mindkét csapat több veszélyes helyzetet alakított ki, de a kapufa és a remeklő kapusok ezúttal kifogtak a játékosokon. A magyar hálóőr, Tajti Bence még egy büntetőt is hárított a rendes játékidőben. A 0-0-s rendes játékidőben elért eredményt követően a hosszabbításban is parázs hangulatú mérkőzést láthattunk, de továbbra sem született gól, így következtek a büntetőrúgások. Sajnos a magyar csapat első lehetőségét a román kapus hárította, míg a románok valamennyi büntetőjüket értékesítették, és ezzel megszerezték a világbajnoki bronzérmet.

 

Magyarország – Románia 0:0 (2-3)

 

 

A magyar válogatott második világbajnokságán szerepelt és eddigi legjobb eredményét elérve a 4. helyen zárta a tornát. A Masterplast büszke fő támogatója a Magyar Minifutball Válogatottnak, mely hazánk és sportolóink jó hírét öregbíti a világban sportszerű és eredményes játékával. Gratulálunk a magyar válogatottnak a kiváló szerepléséhez!

 

 

A magyar válogatott tagjai és szakmai stábja az alábbi üzenetet küldte szurkolóinak:

„Köszönjük Nektek mindazt, amit az elmúlt két hétben a Csapatért tettetek, hogy szurkotatok, szorítottatok akár a helyszínen, akár a TV képernyők előtt. Sosem feledjük ezt a két hetet…”

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Tajti Bence, Sikur Lajos

Mezőnyjátékosok: Mezőfalvi Loránd, Horváth Zsolt, Gregus Richárd, Barabás Miklós, Kovács Gergely, Fülöp Viktor, Seregy Tamás, Sós Márkó, Fritz Attila, Égető Márk, Tornyai Viktor, Ladányi Dávid, Suscsák Máté

Szövetségi edző: Nagy Lajos

 

Köszönjük partnereinknek, hogy velünk szurkoltak a magyar csapatnak és együtt éltek az eseménnyel! Tippjátékunkban a mérkőzésekre sok helyes tipp érkezett (kivéve természetesen az utolsó mérkőzést), köszönjük az aktív részvételt.

 

A következő világbajnokság két év múlva Ukrajnában lesz, jövőre pedig az Európa bajnokságon bizonyíthatnak a mieink. Természetesen várjuk vissza Partnereinket újabb izgalmas meccsekkel a közös szurkolásra és az elmaradhatatlan tippjátékra.

 

Hajrá Magyarok!


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.