Online hirdetés támogatás partnereinknek

Olvasási idő: 1 perc


Közkedvelt hirdetés szerkesztési és gyártási szolgáltatásunk újabb lehetőségekkel bővül!

Támogatni szeretnénk online megjelenését is!

 

Egyedi akciós hirdetési grafikákat készítünk online felületeihez is. Kérjen Masterplast akciós bannereket weboldalára, webáruházába, vagy akár e-mail aláírás bannert és flyert Facebook oldalához.

 

 

Az igényléshez egyszerűen adja meg a hirdetés megjelenési felületét, pontos pixel méretét, a hirdetni kívánt terméket-szolgáltatást, a cég logóját (vektorosan file formátumban-eps,ai,cdr vagy háttér nélküli képformátumban-png, gif, psd), röviden leírt célját-elképzelését, és mi 3 munkanapon belül ingyenesen elkészítjük online hirdetését.

 

Gyakorlati példa

Megjelenési felület: Facebook hírfolyam
Pontos pixel méret: 1200*1200 pixel
Hirdetni kívánt termék vagy szolgáltatás: Hőszigetelő rendszer akció ingyenes házhoz szállítással
Cég logója: Csatolva LOGÓ – png
Cél, elképzelés: 1 hónapos Facebook hirdetést szeretnénk indítani az új Masterplast-tavaszi hőszigetelő akcióhoz, ehhez kellene a hirdetési grafika.

 

Megrendelést az alábbi címre küldje: marketing@masterplast.hu


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.