Online tartalmi támogatás partnereinknek

Olvasási idő: 2 perc


Szeretnénk támogatni online megjelenését a Masterplast termékeihez kapcsolódó tartalmakkal is.

Tegye aktuálissá a Masterplast termékek megjelenését weboldalán vagy webáruházában! Termék kép adatbázisunkat mostantól minden partnerünk elérheti és felhasználhatja. További információért kérjük, keresse területi képviselőjét!

 

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Masterplast Hungária Kft. weboldalát, mint online gyártói hivatkozást, ahol a termékekhez kapcsolódóan számos értékes tartalom érhető el.

 

Masterplast blog

Hetente új cikkekkel jelentkező blogunk segíti a végfelhasználókat a termékválasztásban és vásárlási döntésekben. Linkelje be weboldalán a Masterplast termékekhez tartozó blogbejegyzéseket ezáltal is növelve a vásárlói bizalmát.

 

Letölthető leafletek

Csatoljon letölthető termék leafleteket weboldalán a Masterplast termékei mellé és nyújtson több információt vásárlóinak egyszerűen.

 

Letölthető termékkatalógus

Fokozza a vásárlói bizalmát, pozícionálja magát gyártói képviseletként és tegye elérhetővé weboldalán termék katalógusunkat a vásárlói számára.

 

Masterplast videók

A Masterplast Youtube csatornáján számos videót talál a termékek felhasználásáról, beépítéséről is. Használja fel webfelületein a videós tartalmakat és növelje a látogatói élményt.

 

Írjon nekünk és segítünk! marketing@masterplast.hu


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.