Olvasási idő: 1 perc


A vírushelyzetre és a felfokozott befektetői érdeklődésre tekintettel online videokonferencia formájában tart befektetői tájékoztatót a Masterplast.

A magyar és angol nyelven is lebonyolításra kerülő eseményen az érdeklődők többek között megismerhetik a vállalat új stratégiáját. A konferencia 2021.01.12. kedden 9.30 órakor kezdődik magyar nyelven és 11.00 órától angol nyelven.

 

A videokonferencián való részvétel a technikai lebonyolítás biztosításának érdekében előzetes regisztrációhoz kötött! A regisztrációra 2021. január 11. napján 11 óráig van lehetőség, a részvételhez további intézkedés, részvényesi minőség igazolása nem szükséges. A videokonferenciához történő csatlakozási/belépési információkat válasz e-mail útján közöljük a regisztrált résztvevőkkel.

 

Kattintson az alábbi linkre, a gyorsregisztráció elindításához:

 

Továbbá e-mailben a konferencia@masterplast.hu címen, vagy a +36 22 801 300 telefonszámon van lehetőség a regisztrációra.

 

Várjuk tisztelt jelentkezését!

 


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.