Tibor Dávid is előad a Portfolio HR Revolution 2021 konferencián

Olvasási idő: 1 perc


A Masterplast elnöke, Tibor Dávid is előadóként vesz részt a Portfolio HR Revolution 2021 szakmai eseményén, ami Magyarország egyik legnívósabb munkaerőpiaci és HR-szakmai konferenciája.

A koronavírus-járvány az idei évben még velünk lesz, az alagút végén pislákoló fény pedig újabb kihívásokat tartogat. Miközben a kényszer szülte akadályokat tavaly, szinte mindenki kötelezően megugrotta – komoly előrelépést téve, többek között az atipikus foglalkoztatási formák vagy épp a digitalizáció tekintetében –, a visszatérés sem lesz feltétlenül zökkenőmentes. Főként, hogy a szükségszerűen, egy huszárvágással bevezetett gyakorlatok kiértékelése még várat magára, és a várható nyitás ma még komoly kihívások elé állítja az üzleti döntéshozókat, ehhez pedig egyértelmű támaszt kell, hogy nyújtsanak a vállalatvezetők és HR-szakemberek.

 

A hibrid konferencia 2021 június 1-én lesz, további részletek:

https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-gazdasag/hr-revolution-2021/1160/attekintes


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.