Olvasási idő: 2 perc


Magyarországon egyedülálló esemény mellé állt a Hydro Fehérvár AV19 új szponzora, a 25 éve működő, a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata, a Masterplast.

Gál Péter Pál, a klub elnöke a klub új támogatója kapcsán elmondta, reméli, mindkét fél számára gyümölcsöző lesz az együttműködés „Köszöntjük a Masterplastot a Hydro Fehérvár AV19 támogatói között! Megtisztelő, hogy a régió egyik kiemelkedő vállalkozása egy ilyen nagyszerű esemény, a december 28-án megrendezendő Masterplast Skills Challenge támogatásával debütál a fehérvári jégkorong támogatói között. Reméljük, hogy esetükben is egy hosszabb távú együttműködés első lépéseként tudtuk aláírni az erre a szezonra szóló megállapodást, mely mind klubunk mind pedig a Masterplast számára gyümölcsöző lesz.”

 

A rendhagyó programon a játékosok négy különböző számban mérhetik össze a tudásukat. A közel kétórás este során kiderül, hogy ki korcsolyázik a leggyorsabban, ki lő a legerősebben, illetve a legpontosabban. Az igazi hokicsemegének ígérkező eseményen a többször is legtechnikásabb magyar játékosnak kitüntetett Bartalis István és Hári János is ott lesz a jégen, a szórakozást pedig kiélezett verseny garantálja!

 

A Materplast Skills Challenge végén három a három elleni játékban mérhetik össze a tudásukat a csapat játékosai, ráadásul nem a megszokott összeállításban lépnek jégre Sarauerék, a sorokat a szurkolók állíthatják össze, az alábbi linkre kattintva:

 

 

A szurkolóknak többször is fontos szerepe lesz az este folyamán, ugyanis amellett, hogy a három a három elleni játék során összeállíthatják a sorokat, a büntetőszépségverseny nyertesét is a helyszínen résztvevők szavazhatják meg!

 

A belépés bérleteseink számára ingyenes, jegyek az eventim.hu oldalon kaphatóak, illetve a helyszínen.


Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.