Hivatalosan is családbarát munkahely a Masterplast!

Olvasási idő: 1 perc


A Családbarát Munkahely védjegy megszerzése egy komoly akkreditációs folyamat eredménye, melyhez előre rögzített kritériumok teljesítése szükséges, melyek meglétét a védjegy kiadását megelőzően ellenőrzik.
Nagyon büszkék vagyunk, hogy munkatársainknak sok olyan lehetőséget biztosíthatunk, mint a Masterplast könyvtára, a meetingek közötti pihenő sarkok, és a finom snack és kávé automaták, vagy a kedvezményes telefon flotta.

 

 

Mindezen kedvezmények mellett nyaranta lehetőséget biztosítunk Kollégáink gyermekei, hozzátartozói számára diákmunkára, illetve a kötelező szakmai gyakorlat teljesítésére.

 

Kollégáink gyermekeinek, unokáinak örömét még inkább szem előtt tartva pedig minden évben megrendezésre kerül a Családi Nap és a Mikulásváró Mulatság.

 

 

De a már hagyománnyá váló rendezvényeinken túlmenően is szervezünk programokat, nyereményjátékokat és kihívásokat Kollégáink és gyermekeik számára.

 

Legutóbb közös korizásra invitáltuk a Munkatársainkat és rajzpályázatot hirdettünk a gyermekek számára. A nyereményjáték célja a MASTERPLAST szülinapi tortájának megtervezése volt.

Masterplast Nyrt.

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában jegyzett vállalat 2022-es árbevétele 201,8 millió euró volt.